develop free website

RÁDIÓ BÉZS
NYILVÁNOS FELVÉTEL

VENDÉG: SÁNDOR PÁL FILMRENDEZŐ
BESZÉLGETŐPARTNER: FODOR JÁNOS

Mobirise

RÁDIÓ BÉZS NYILVÁNOS FELVÉTEL

VENDÉG: Sándor Pál filmrendező

Évekig tanított a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, több mint tíz évig volt a Novofilm magyar–német filmprodukciós vállalat ügyvezető igazgatója, 2000-ben létrehozta saját filmes cégét, a Filmstreetet. 2003-tól a Hunnia Filmstúdió vezetője.

Sándor Pál 1972-ben Balázs Béla-díjat kapott, 1977-ben érdemes művész, 1987-ben kiváló művész lett, 2009-ben Kossuth-díjjal tüntették ki “az egyetemes és a hazai filmművészetet egyaránt gazdagító alkotásaiért .

A Régi idők focija és a Szabadíts meg a gonosztól, a Szerencsés Dániel vagy a Ripacsok egytől egyig időtálló klasszikusok. Október 19-én ünnepli nyolcvanadik születésnapját Sándor Pál Kossuth-díjas filmrendező, forgatókönyvíró és producer. 

24 nemzetközi rangos szakmai elismerése közül a legjelentősebbek a Berlini Ezüst Medve, a Cannes-i Fipresci-díj, a Chicago-i Ezüst Hugo és a Karlovy Vary-i Kritikusok Díja.

---------------------------------------------------------------------

Rádió Bézs néven internet rádió indult 2015. február 2-án. A Bézs elsősorban a Nőkért szól. Éppen ezért a férfiak is hallgatni fogják. A felnőtt, érett érző és gondolkodó nőket szeretnénk elsősorban megszólítani.  

Az üres fecsegést is kerüljük. A Rádió Bézsben nem celebek, hanem hús-vér emberek beszélnek Önhöz is napi 24 órában.

Nincs gond a témaválasztással. A szerkesztők, műsorvezetők is élnek, fájnak, szeretnek, dolgoznak, nevelnek, gondolkodnak, tanácsot kapnak és adnak, s ők is szórakoznak. Van interjú, tanácsadó, rendelő, divatkreátor, nevelő, lesz recept és könyvajánló, lesz szépség és szex, van ránc és kor, határtalanul! A Rádió Bézsben lehet pletyka és recept, seprűn lovagolva repülhet akár az ezotéria. Egy a lényeg, gagyi ne legyen! Mert érték és mérték fontos nekünk! 

A Rádió Bézs valamennyi munkatársa önkéntesként tevékenykedik: ellenszolgáltatást nem kap, mert egyelőre nincs miből. A műsor beindítása komoly befektetést igényelt, volt aki indulótőkét adott, és vannak, akik a munkaerejüket adják. 

Reméljük az Önök megelégedésére.

Online hallgatás: http://195.210.29.82:8001/bezs

Iratkozzon fel Facebook oldalunkra, hogy első kézből kapja meg a legfrissebb információkat!

© 2020 Club70