free site builder

RÓLUNK

Gáti Oszkár kulturális klubja

Több helyszínen, többféle exkluzív előadás

Sikeres 3 év után elhagytuk a Menház épületét, és hosszas kálvária után végre eljutottunk a Club70-ig.

Azért Club, mert ez egy kulturális klub. Előadásokkal, találkozókkal, különböző helyszínekkel. Azért 70, mert Gáti Oszkár épp 70 éves, és ha névadója nem is lett a Clubnak, egy ismérve azért mutatja, hogy ő áll mögötte.

Eredeti terveink egy kicsit másképp néztek ki, de a lényeg nem változott: kulturális szórakozást szeretnénk biztosítani olyan előadókkal, akik megyénkben nem, vagy csak ritkán elérhetőek. 

Most már nem is egy, hanem három helyen várjuk Önöket, három különböző hangulattal, produkciókkal.

 1. SZÍNHÁZTEREM - Nem akarjuk a múltat mindig emlegetni, de ha valakinek tetszett a Menház Színpad hangulata, akkor ezt az élményt a pannonhalmi Színháztermünk adja.

  Kazinczy Ferenc Művelődési Ház
  9090 Pannonhalma, Petőfi Sándor utca 25. 

  Jegyár: 5.700 forint


 2. LAKÁSSZÍNHÁZ - Győrött egy teljesen új műfaj a lakásszínház. Ne egy kis szobát képzeljünk el, hanem inkább egy kisebb színháztermet egy olyan nagy házban, ahol több terem (szoba) is található. Ez egy exkluzív, 50 férőhelyes hely, ahol testközelből tekinthetjük meg az előadást.  Felejthetetlen estéket ígérhetünk.

  9025 Győr, Áchim András utca 16.

  Jegyár: 6.300 forint


 3. KERTSZÍNHÁZ - Szabad téren, nagyon családias és baráti hangulatban, profi színpaddal, fény- és hangtechnikával élvezhetik az előadásokat. A kulturális minőség a régi, a hangulat teljesen új. Az átépítés miatt Kertszínházunk csak 2020 tavaszától nyílik meg.

  9025 Győr, Áchim András utca 16.

A Menház Színpad után is van élet!

"Senki sem akart legyőzni, mégis harcolnom kellett. Egy új helyért, új lehetőségekért, a színház puszta létéért. Megérte! Itt vagyunk!

Több helyszínen, sok féle előadás, más-más hangulattal. Legyen a vendégem! Újra!"


Gáti Oszkár, a Jegypénztáros

Mobirise

Iratkozzon fel Facebook oldalunkra, hogy első kézből kapja meg a legfrissebb információkat!

© 2020 Club70